Test je kennis; wat is er nou leuker. Als ik op Facebook zit, dan kom ik allerlei mogelijkheden tegen om mijn kennis te testen. Dus dacht ik: ‘laat ik ook eens een quiz maken over voeding.’ Hieronder vind je het resultaat. Ik ben benieuwd wat jouw score is. Let me know.

Test je kennis

En …….. hoe ging het? Stuur me een bericht over wat je ervan vond. Alle feedback is meer dan welkom. Mocht het zo zijn, dat je meer wilt weten hoe iets in elkaar zit. Laat me dat ook weten, dan schrijf ik er een blog over. Je kan ook contact opnemen, omdat je begeleiding wilt bij het kennismaken met een gezonde leefstijl.

E-learing

Al jaren werk ik als trainer en coach. Daarnaast ontwikkel ik lesmateriaal voor trainingen. Daar hoort natuurlijk ook e-learning bij. Daar hoort ook bij dat ik de nieuwe ontwikkelingen in mijn vak bijhoud. De test is gemaakt met het instrument H5P en dit is de eerste keer dat ik ermee gewerkt heb. Ja, ik geef onmiddellijk toe dat jullie mijn proefkonijn zijn. Voor de geïnteresseerden: H5P werkt op WordPress en op Moodle*.

Duurzame inzetbaarheid en mogelijkheden voor organisaties

Gelukkig zijn er hoe langer hoe meer organisaties die gezondheid en duurzame inzetbaarheid belangrijk vinden en activiteiten  organiseren. Werk je bij een organisatie die op zoek is naar een originele activiteit? Je kan mij vragen om een maatwerk activiteit te houden waarbij een life quiz tot de mogelijkheden behoort. In de webwinkel op deze site staat daar een voorbeeld van. Handiger is het om in gesprek te gaan en te onderzoeken wat het beste bij jouw organisatie past.

Moodle

*Moodle is een instrument waarmee je een online leeromgeving maakt. De mijne heet: Ontwikkelstad. In een virtueel klaslokaal kunnen groepen trainingen volgen. Wordt dit gecombineerd met klassikale bijeenkomsten, dan heet dat: blended learning. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan contact met mij op.