Programma’s

Programma’s vitaliteit- en voedingcoaching voor een gezonde lifestyle; in de menubalk hieronder staat een aantal programma’s en mogelijkheden beschreven. Maar wat  wat mag je van mij verwachten en wat verwacht ik van jou?  Het volgende is nog belangrijk voor jou om te weten!

Vital Female & Fifty

Staat voor echte resultaten. Dat betekent dat je geen quick fix, crash dieet of andere snelle oplossingen voorgeschoteld krijgt. Wat jij in de programma’s mag verwachten is maatwerk en dat er bij jouw persoonlijke situatie wordt aangesloten. Iedereen is anders en daarom is het plan dat voor en met jou gemaakt wordt ‘heel persoonlijk’.

Je krijgt een degelijke en duurzame aanpak. Voor echte, langdurige resultaten die blijven, is tijd nodig. Daarom bouwen we op een goed fundament en dat is je mindset. Je gedachten over jezelf en hoe je tegen zaken aankijkt, bepalen jouw succes.

Als je met mij als jouw vitaliteits- en voedingscoach aan jezelf gaat werken, dan ben je bereidt er voor de volle 100% voor te gaan. Dan ruim je alle excuses op waarom iets niet lukt. Je bent bereid om jezelf onder de loep te nemen en je gewoonte- en gedachtepatronen te doorbreken.

Een gezonde lifestyle; daar wil je aan werken! Je kiest ervoor om beter in je vel te zitten!

Heel de mens

Alles aan jou is belangrijk: hoe je denkt, hoe je eet, hoe je beweegt en zelfs hoe je slaapt. Stel dat je gewicht wil verliezen, maar je denkwijze zit jou eigenlijk in de weg. Dan wordt afvallen wel heel erg lastig. Wakker liggen, omdat je piekert, dat maakt gewichtsverlies ook moeilijk. Dit heeft met je hormoonspiegel te maken die verandert door het wakker liggen.

Dit zijn twee voorbeelden; er hadden er wel meer dan honderd kunnen staan.

In de coaching leer je wat voor jou belangrijk is om te weten. Dit kan gaan over voeding, hormonen, beweging, goede keuzes maken in de supermarkt, ‘nee’ leren zeggen, meer voor jezelf opkomen, knopen doorhakken, goed omgaan met verlies, eerste stappen in lichamelijk activiteit en nog veel meer.

Daardoor snap je veel beter waarom je deed zoals je deed en gaat doen wat goed voor je is.

Reis en reisdoel

Geen oppervlakkigheid dus, maar een reis met de diepgang die voor jou nodig is om te komen tot meer vitaliteit en gezondheid. Jij stelt je reisdoel(en) vast en je één ding kan ik je beloven: het wordt absoluut een leerzame reis!

Van mijn kant haal ik alle tools uit mijn rugzak om je te ondersteunen, coachen en gidsen. We reizen deels samen en ik ben één van je supporters; heel betrokken bij alle stappen die jij maakt.

Ga je mee?

 

PS

Ik ben aangesloten bij BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Dat betekent dat als je een aanvullende verzekering hebt je per consult een vergoeding krijgt via je verzekering als je aan de slag gaat met een gezonde levensstijl en gewichtsverlies.

Logo BGN Gewichtsconsulent