Persoonlijke vitaliteitscoaching – haal weer het beste uit jezelf!

Wil je meer uit je leven halen, je vitaler, energieker voelen? Vraag jij je af waar jouw levenslust is gebleven? Wil je af van stress en weet je niet hoe je dat moet bereiken of geloof je niet dat je dat zou kunnen bereiken? Slaap je slecht, heb je moeite met je gewicht? voel jij je vaak moe of emotioneel? Heb je het niet naar je zin op je werk of zou je nu eindelijk eens dat willen doen wat je altijd hebt gewild, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Het vitaliteitstraject; het overwegen waard!

Hoe zou je willen dat jouw leven eruit ziet? Droom je van dat maatje minder, niet meer hijgen bovenaan de trap? Meer rust in je leven en het gevoel van energiek zijn ervaren? Met bevlogenheid en passie aan het werk zijn? Kies dan voor het vitaliteitstraject.

Heel de mens

Persoonlijke vitaliteitscoaching houdt in dat we elkaar bij elke sessie persoonlijk ontmoeten. Je hebt behoefte aan intensieve begeleiding bij iemand die je vertrouwt, steunt en waar nodig liefdevol confronteert. Vital Female & Fifty gaat uit van ‘heel de mens’. Samen onderzoeken we welk gebied het eerst aangepakt mag worden om te komen tot meer vitaliteit, balans en gezondheid.

Daarvoor kom ik bij je thuis; in je eigen vertrouwde, veilige omgeving.

Werkwijze

Je hebt laten weten dat je graag een vitaliteitstraject aan wilt gaan en je kan vertellen waarom! Nadat je een bericht op deze site hebt achtergelaten, neem ik contact met je op voor een telefonische kennismaking.

Op basis daarvan beslis jij of je verder gaat met stap 1. De intake. Vooraf krijg je een vragenlijst thuisgestuurd die je invult. Daarop staan allerlei vragen die met vitaliteit samen hangen. Vervolgens vindt het intakegesprek plaats. Dit duurt een uur.

Op basis daarvan doe ik een voorstel voor de invulling en kosten van het vitaliteitstraject en beslis jij of je daarvoor gaat. Voor particulieren kost het gehele intaketraject € 90,00 inclusief btw.

Het vervolgtraject

In jouw voorstel voor persoonlijke vitaliteitscoaching staan de prioriteiten om mee te starten om te komen tot meer vitaliteit en balans. Die prioriteiten zijn gebaseerd op de vragen die je bij de intake hebt ingevuld die je hebt toegelicht tijdens het gesprek.

Samen onderzoeken we welke kleine en bij jou passende stappen je maakt om resultaten te boeken. Jouw leven is het uitgangspunt om stap voor stap zaken te veranderen. Doordat dit steeds kleine aanpassingen zijn, is het traject gemakkelijk vol te houden. Consistentie en discipline zijn namelijk net zo belangrijk als geniet, vieren van successen en zo voluit mogelijk leven.

Contact

Laat via de contactpagina een bericht achter met je telefoonnummer en tijden waarop jij het best bereikbaar bent. Dan wordt er zo snel mogelijke contact met jou opgenomen.

PS

Ik ben aangesloten bij BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Dat betekent dat als je een aanvullende verzekering hebt je per consult een vergoeding krijgt via je verzekering als je aan de slag gaat met een gezonde levensstijl en gewichtsverlies.

Logo BGN Gewichtsconsulent