Persoonlijke – online – vitaliteitscoaching – bestemd voor mensen die van zichzelf weten dat ze na een persoonlijke intake voldoende hebben aan online coaching via Skype of Facetime.

 Persoonlijke online vitaliteitscoaching – haal weer het beste uit jezelf!

Wil je meer uit je leven halen, je vitaler, energieker voelen? Vraag jij je af waar jouw levenslust is gebleven? Wil je af van stress en weet je niet hoe je dat moet bereiken of geloof je niet dat je dat zou kunnen bereiken? Slaap je slecht, heb je moeite met je gewicht? voel jij je vaak moe of emotioneel? Heb je het niet naar je zin op je werk of zou je nu eindelijk eens dat willen doen wat je altijd hebt gewild, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Het vitaliteitstraject; het overwegen waard!

Hoe zou je willen dat jouw leven eruit ziet? Droom je van dat maatje minder, niet meer hijgen bovenaan de trap? Meer rust in je leven en het gevoel van energiek zijn ervaren? Met bevlogenheid en passie aan het werk zijn? Kies dan voor het vitaliteitstraject.Hoe zou je willen dat jouw leven eruit ziet? Droom je van dat maatje minder, niet meer hijgen bovenaan de trap? Meer rust in je leven en het gevoel van energiek zijn ervaren? Met bevlogenheid en passie aan het werk zijn? Kies dan voor het vitaliteitstraject.

Zelfdiscipline en het persoonlijke zetje

Persoonlijke – online – vitaliteitscoaching houdt in dat we elkaar alleen bij het intakegesprek persoonlijk ontmoeten. Je weet van jezelf dat je voldoende discipline hebt om met minimale steun te werken aan je doelen.

Vital Female & Fifty gaat uit van ‘heel de mens’. Samen onderzoeken we welk gebied het eerst aangepakt mag worden om te komen tot meer vitaliteit, balans en gezondheid. Door online coaching krijg je op momenten die we afspreken het persoonlijke zetje om ‘on track’ te blijven.

Werkwijze

Je hebt laten weten dat je graag een vitaliteitstraject aan wilt gaan en je kan vertellen waarom! Nadat je een bericht op deze site hebt achtergelaten, neem ik contact met je op voor een telefonische kennismaking.

Op basis daarvan beslis jij of je verder gaat met stap 1. De intake. Vooraf krijg je een vragenlijst thuisgestuurd die je invult. Daarop staan allerlei vragen die met vitaliteit samen hangen. Vervolgens vindt het intakegesprek plaats. Dit duurt een uur. Op basis daarvan doe ik een voorstel voor de invulling en kosten van het vitaliteitstraject en beslis jij of je daarvoor gaat.

Voor particulieren kost deze intake € 90,00 plus de reistijd en –kosten. De hoogte van de laatste bedragen zijn afhankelijk van hoever je van mijn woonplaats Zwolle woont. Voorafgaande aan de intake is duidelijk om welk bedrag het gaat!

Het vervolgtraject

In het voorstel voor Persoonlijke – online – vitaliteitscoaching staan de prioriteiten om mee te starten om te komen tot meer vitaliteit en balans. Die prioriteiten zijn gebaseerd op de vragen die je bij de intake hebt ingevuld die je hebt toegelicht tijdens het gesprek.

Tijdens de online coaching onderzoeken we welke kleine en bij jou passende stappen je maakt om resultaten te boeken. Jouw leven is het uitgangspunt om stap voor stap zaken te veranderen. Doordat dit steeds kleine aanpassingen zijn, is het traject gemakkelijk vol te houden.

Consistentie en discipline zijn namelijk net zo belangrijk als geniet, vieren van successen en zo voluit mogelijk leven.

Contact

Laat via de contactpagina een bericht achter met je telefoonnummer en tijden waarop jij het best bereikbaar bent. Dan wordt er zo snel mogelijke contact met jou opgenomen.

PS

Ik ben aangesloten bij BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Dat betekent dat als je een aanvullende verzekering hebt je per consult een vergoeding krijgt via je verzekering als je aan de slag gaat met een gezonde levensstijl en gewichtsverlies.

Logo BGN Gewichtsconsulent