Hans von Stockhausen -Paola Pisu

Hallo, mijn naam is Hans von Stockhausen (1966), natuurgeneeskundig shiatsu therapeut, stoelmasseur en orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. ‘Fit For Life’ is mijn motto, daar geloof ik in en dat draag ik graag uit.

Waarom ben ik FiFoLi gestart?

Naar mijn mening kunnen wij veel minder afhankelijk van artsen, en vooral de farmaceutische industrie, worden. Wij wachten vaak eerst tot we klachten krijgen en laten ons vervolgens medicijnen voorschrijven. Die medicijnen maken ons echter niet beter; ze onderdrukken vaak alleen de symptomen. Bovendien hebben ze allerlei bijwerkingen waarvoor we dan weer andere medicijnen nodig hebben. Op deze wijze worden wij levenslang klant van de farmaceutische industrie. Die heeft er baat bij dat wij ‘ziek’ blijven, want anders verdient zij geen geld meer.

Voeding als medicijn

Het kan ook anders. Ik geef de voorkeur aan preventie door het hanteren van een gezonde levensstijl. Voldoende beweging, regelmatig intensief sporten en gezonde voeding vormen daarvan de basis. Hippocrates zei het al: “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”. Dan moet je natuurlijk wel weten welke voeding ‘medicijn’ is en welke misschien wel ‘vergif’. Helaas weten de meesten van ons dat niet. Nietsvermoedend ‘voeden’ wij ons daardoor iedere dag opnieuw verkeerd. Dat kan leiden tot de meest uiteenlopende klachten en ziektes. Denk bijvoorbeeld aan probleemgedrag bij kinderen, overgewicht, diabetes, hart- en vaataandoeningen en kanker.

Voedingswaarde van voedsel

Bijkomend probleem is dat de voedingswaarde van onze voeding vaak tekort schiet; zelfs bij een gezond voedingspatroon. Wij denken dan dat wij gezond eten, maar helaas is dat vaak niet het geval. Soms maken wij onszelf juist ziek, terwijl wij dus denken goed bezig te zijn. Ik vind dat een verontrustende situatie waaraan een einde moet komen. Via FiFoLi wil ik mensen helpen om zelf de regie over hun gezondheid te voeren en fit te worden en te blijven.

Visie

Mijn holistische visie op gezondheid en een gezonde lifestyle is gebaseerd op:

  • westers medische kennis,
  • algemene natuurgeneeskunde,
  • de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM), Shiatsu,
  • de orthomoleculaire voedingsleer/geneeskunde,
  • mijn Indische roots en
  • ook op gezond boerenverstand.

Life-extension

Ik ben overtuigd van life-extension: het verbeteren van de algehele gezondheid tot een niveau ver boven normaal voor de leeftijd. Dat is mogelijk door een gezonde basisvoeding, ondersteuning met goede orthomoleculaire voedingssupplementen en een verstandige leefwijze.

Ik wil jou graag helpen om gezond(er) te worden en dat ook zo lang mogelijk te blijven. Daarom geef ik je meer inzicht in de effecten van voeding en lifestyle op je lichamelijke en mentale gezondheid. De producten en diensten die ik aanbied, en de mensen met wie ik samenwerk, zijn met zorg geselecteerd en dragen bij om jou Fit For Life te laten worden.

Vragen?

Heb je een specifieke vraag over jouw situatie of heb je concreet behoefte aan een lifestyle coach die jou helpt? Ben je op zoek naar een bepaald product of wil je weten of je supplementen wel mag combineren met je medicijnen? Of wil je ergens gewoon meer informatie over ontvangen? Neem dan gerust contact met mij op en ik help je verder.

Hartelijke groeten,

Hans von Stockhausen

Website: https://www.fifoli.nl

 

FiFoLi - Paola Pisu