Contact met Vital Female & Fifty loopt via deze contactpagina, zodat er alle ruimte is voor een eerste belmoment. Belangrijk is dat dit in alle rust gebeurt en de focus ligt op het gesprek zonder dat er iets is dat stoort. Geef een aantal tijden op waarop jij beschikbaar bent. Via de e-mail leggen we een tijdstip vast waarop jij wordt gebeld.

Programma’s

Je hebt belangstelling voor de programma’s en hebt ideeën over wat jouw doelen zijn. Of je bent vertegenwoordiger van een organisatie en wil daar graag vitaliteit en gezondheid op de kaart zetten. Waarvoor we ook bellen, bereid alsjeblieft een aantal vragen voor of stuur deze vooraf toe.

Gegevens

Vital Female & Fifty is een handelsnaam van Ombra della Terra en heeft daardoor hetzelfde KvK en btw-nummer. Deze gegevens zijn:

Vital Female & Fifty
KvK: 05075845
BTW nr: NL1714.83.789.B01

Contact met Vital Female & Fifty

Vul het onderstaande formulier volledig in. Nogmaals: noteer de data en tijdstippen waarop jij gebeld kunt worden en laat weten welke concrete vragen je hebt. Daarna wordt per e-mail zo snel mogelijk een datum voor het eerste contactmoment met jou afgestemd.